Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2000
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
21 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21192 |
Hasonló tételek
-
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére
Szerző: Keszthelyi-Szabó Gábor, et al.
Megjelent: (1994) -
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére
Szerző: Szabó Gábor
Megjelent: (1994) -
Tartós hőkezelés hatása zsiradékokra sütési kísérletek infravörös sütő-főzőkészülékkel /
Szerző: Áldor Tibor
Megjelent: (1963) -
A hőkezelés hatása a tej fehérjéire
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére
Szerző: Patkós Erzsébet, et al.
Megjelent: (1994)