Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerzők: |
Török Attiláné Kovács Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
17 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21128 |
Hasonló tételek
-
Diétás rost III. néhány zöldségféle diétás rost tartalmának vizsgálata /
Szerző: Horváthné Mosonyi Magda
Megjelent: (1983) -
Hüvelyes István
Megjelent: (2009) -
Hüvelyes bázisú száraztészta antinutritiv anyagainak vizsgálata
Szerző: Kovács Erzsébet
Megjelent: (1995) -
Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére
Szerző: Kovács Erzsébet
Megjelent: (1994) -
Növényi eredetű élelmi anyagok és élelmiszerek nyers rost és diétás rost tartalmának összehasonlító vizsgálata II.
Szerző: Horváthné Mosonyi Magda, et al.
Megjelent: (1981)