Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Fehérné Patkós Erzsébet
Czakó Mihály
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1988
Sorozat:Tudományos közlemények 15
Kulcsszavak:Biológia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21104
LEADER 00681nab a2200193 i 4500
001 acta21104
005 20210225141107.0
008 161015s1988 hu o 0|| hun d
022 |a 0238-3756 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Fehérné Patkós Erzsébet 
245 1 0 |a Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Fehérné Patkós Erzsébet 
260 |c 1988 
300 |a 121-134 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 15 
695 |a Biológia 
700 0 1 |a Czakó Mihály  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21104/1/szef_tudkozl_015_121-134.pdf  |z Dokumentum-elérés