|
|
|
|
LEADER |
00681nab a2200193 i 4500 |
001 |
acta21104 |
005 |
20210225141107.0 |
008 |
161015s1988 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0238-3756
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
2 |
|
|a Fehérné Patkós Erzsébet
|
245 |
1 |
0 |
|a Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Fehérné Patkós Erzsébet
|
260 |
|
|
|c 1988
|
300 |
|
|
|a 121-134
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 15
|
695 |
|
|
|a Biológia
|
700 |
0 |
1 |
|a Czakó Mihály
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21104/1/szef_tudkozl_015_121-134.pdf
|z Dokumentum-elérés
|