A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában
Elmentve itt :
Szerzők: |
Török Attiláné Felföldi Károlyné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1987
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
14 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21079 |
Hasonló tételek
-
Korszerű gyártástechnológia számítógépes szemléltetése
Szerző: Schleusener Heinz, et al.
Megjelent: (1995) -
A takarmány gyártástechnológia korszerű elvei
Szerző: Gerley József -
Anyag és gyártástechnológia II-III.
Szerző: Molnár Tamás Géza
Megjelent: (2020) -
Objektiv [objektív!] érdekünk
Szerző: Kiss Erika
Megjelent: (1984) -
Vágósertések EUROP rendszerű minősítésének eredményei
Szerző: Béres István
Megjelent: (1996)