Adatok a magyar tarka húsának aminosav összetételéhez
Elmentve itt :
Szerzők: |
Molnár József Molnár Andrea |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1981
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
9 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány, Biológia, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21016 |
Hasonló tételek
-
Adatok a magyar tarka vágóértékéhez
Szerző: Molnár József, et al.
Megjelent: (1981) -
Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése
Szerző: Molnár Ádám
Megjelent: (2021) -
Adatok a vöröshagyma (Allium сера L.) kémiai összetételéhez I. a hagyma mono- és oligoszaharidjai /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1961) -
Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
Szerző: Gyovai Anna
Megjelent: (2021) -
Tarka tehenek [festmény] /
Szerző: Németh József
Megjelent: (1979)