Vágási melléktermékek és felhasználásukkal készült néhány termék fehérjéinek tápértéke
Elmentve itt :
Szerzők: |
Petres Jolán Bogár Zsuzsanna Ország Ferencné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1981
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
9 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21014 |
Hasonló tételek
-
Sertéshúsból készült grillkolbász termék fejlesztése
Szerző: Fazekas Csaba
Megjelent: (2022) -
Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése
Szerző: Szatmári Milán
Megjelent: (2023) -
Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával
Szerző: Antal Máté
Megjelent: (2023) -
Vágóhídi melléktermékek feldolgozása
Szerző: Papp Dominika
Megjelent: (2018) -
Erwinia bakteriofág strukturális fehérjéinek vizsgálata
Szerző: Kaszler Nikolett Judit
Megjelent: (2014)