Búzalisztek aminosavösszetételének alakulása a lisztkihozatali érték függvényében
Elmentve itt :
Szerző: | Török Attiláné Pusztay Éva |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1980
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
8 |
Kulcsszavak: | Biológia, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/20991 |
Hasonló tételek
-
Búzalisztek albuminfrakcióinak vizsgálata vékonyrétegű poliakrilamid gélben történő izoelektromos fokuszálással [!fókuszálással]
Szerző: Török Attiláné
Megjelent: (1976) -
Búzalisztek minőségi jellemzőinek vizsgálata a búza tárolási, illetve feldolgozási idejének függvényében
Szerző: Földházi Pálné
Megjelent: (1980) -
Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata
Szerző: Pallagi Attiláné
Megjelent: (1990) -
Búzalisztek keményítő sérültségének vizsgálata
Szerző: Békési Róbert György
Megjelent: (2023) -
Búzalisztek minőségének javítása természetes összetevők hozzáadásával
Szerző: Nagy Valentin
Megjelent: (2021)