Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bodnárné Skobrák Erika
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2010
Sorozat:Agrár- és vidékfejlesztési szemle 5 No. 2
Kulcsszavak:Agrártudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/13225
LEADER 00692nab a2200181 i 4500
001 acta13225
005 20210610153326.0
008 161015s2010 hu o 0|| eng d
022 |a 1788-5345 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 2 |a Bodnárné Skobrák Erika 
245 1 0 |a Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bodnárné Skobrák Erika 
260 |c 2010 
300 |a 171-175 
490 0 |a Agrár- és vidékfejlesztési szemle  |v 5 No. 2 
695 |a Agrártudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/13225/1/agrarszemle_2010_002_171-175.pdf  |z Dokumentum-elérés