Effects of feeding linseed and extruded linseed on milk fatty acid composition
Elmentve itt :
Szerzők: |
Süli Ágnes Béri Béla |
---|---|
Testületi szerző: | Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2010
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
5 No. 2 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/13213 |
Hasonló tételek
-
Genetic diversity of linseed accession
Szerző: Mahjoub Sirine, et al.
Megjelent: (2018) -
Fatty acid composition of human milk in Hungary with special attention to trans fatty acids
Szerző: Kertészné Lebovics Vera, et al.
Megjelent: (2009) -
Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat
Szerző: Süli Ágnes, et al.
Megjelent: (2018) -
Seasonal changes in the fatty acid profile of movine milk
Szerző: Viszket Erna
Megjelent: (2010) -
Effect of storage time on the fatty acid profile of kombucha fermented milk product
Szerző: Kravić Snežana, et al.
Megjelent: (2017)