SZTE Alma Mater Kedvezményrendszer és Tagsági Kártya

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2014
Series:Alma mater magazin
Kulcsszavak:Kedvezményrendszer
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/9768
LEADER 00584nab a2200181 i 4500
001 univ9768
005 20171214083621.0
008 170606s2014 hu o 0|| hun d
022 |a 2060-9639 
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a SZTE Alma Mater Kedvezményrendszer és Tagsági Kártya  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2014 
300 |a 33 
490 0 |a Alma mater magazin 
561 |a Egyetemi, hallgatói élet 
695 |a Kedvezményrendszer 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/9768/1/almamater_2014_001_033.pdf  |z Dokumentum-elérés