A közösség tudásteremtő ereje [interjú Dr. Görög Mártával]

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2014
Series:Alma mater magazin
Kulcsszavak:Görög Márta, Munkaerőpiac Magyarország
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/9749
LEADER 00629nab a2200181 i 4500
001 univ9749
005 20171214083621.0
008 170606s2014 hu o 0|| hun d
022 |a 2060-9639 
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 2 |a A közösség tudásteremtő ereje   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [interjú Dr. Görög Mártával] 
260 |c 2014 
300 |a 4-5 
490 0 |a Alma mater magazin 
561 |a Egyetemi, hallgatói élet 
695 |a Görög Márta, Munkaerőpiac Magyarország 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/9749/1/almamater_2014_001_004-005.pdf  |z Dokumentum-elérés