Nyakunkon a kakaókrízis helyettesítésre szorul a csoki alapanyaga /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Eisenkrammer Nóra
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2024-07-09
Sorozat:Economx.hu
Kulcsszavak:Gyimesi Ernő - egyetemi docens, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Növénytermesztés - kakaó, Kutatás - fenntartható alternatívák, Fenntarthatóság, Klímaváltozás
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/70960
LEADER 00875nab a2200169 i 4500
001 univ70960
005 20240710112650.0
008 240710s2024 hu o 000 hun d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Eisenkrammer Nóra 
245 1 0 |a Nyakunkon a kakaókrízis   |h [elektronikus dokumentum] :  |b helyettesítésre szorul a csoki alapanyaga /  |c  Eisenkrammer Nóra 
260 |c 2024-07-09 
490 0 |a Economx.hu 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Gyimesi Ernő - egyetemi docens, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Növénytermesztés - kakaó, Kutatás - fenntartható alternatívák, Fenntarthatóság, Klímaváltozás 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/70960/1/Nyakunkon%20a%20kaka%C3%B3kr%C3%ADzis_%20helyettes%C3%ADt%C3%A9sre%20szorul%20a%20csoki%20alapanyaga%20-%20Economx.hu.pdf  |z Dokumentum-elérés