Élelmiszergyártók a fenntarthatóságról pazarlás alig van, de az energiafelhasználásban még van tennivaló /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Iványi Aurél Szlavkovits Rita |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024-03-28
|
Sorozat: | Szeged.hu
|
Kulcsszavak: | Mérnöki Kar - MK, Élelmiszermérnöki Intézet, Rendezvény - kerekasztal-beszélgetés, Együttműködés - cégek, Együttműködés - Szentkirályi Magyarország Kft. - Givaudan Hungary Kft., Élelmiszeripar, Fenntarthatóság, Gyimes Ernő - egyetemi docens, Véha Antal - egyetemi tanár |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/69689 |
Hasonló tételek
-
Kooperatív kurzusok a fenntarthatóságról
Megjelent: (2022) -
A fenntarthatóságról tanácskoztak az egyetemen
Szerző: Róth Balázs
Megjelent: (2019) -
A fenntarthatóságról szólt a múlt hét a JuGyu-ban
Szerző: [T.] [K.]
Megjelent: (2023) -
Erasmus-program tényleg nincs, de van Pannónia-ösztöndíj
Szerző: Szlavkovits Rita
Megjelent: (2024) -
Ha az egyik évben elönti a víz a földet, az a másik évben busásan megtérül
Szerző: Iványi Aurél, et al.
Megjelent: (2024)