Újságvári - 15.évf. (2007) 12. sz.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Published: 2007
Series:Újságvári 15 No. 12
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/62341
LEADER 00492nas a2200145 i 4500
001 univ62341
005 20220517140710.0
008 220517s2007 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Újságvári - 15.évf. (2007) 12. sz.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2007 
490 0 |a Újságvári  |v 15 No. 12 
561 |a Egyetemi, hallgatói élet 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/62341/1/ujsagvari_2007_015_012.pdf  |z Dokumentum-elérés