Enyhítenék az allergia tüneteit

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2021-12-08
Sorozat:Délmagyarország 111 No. 284
Kulcsszavak:Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Betegellátás - allergia, Kutatás - projekt
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/60901
LEADER 00782nab a2200169 i 4500
001 univ60901
005 20211208122805.0
008 211208s2021 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Enyhítenék az allergia tüneteit  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021-12-08 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 111 No. 284 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Betegellátás - allergia, Kutatás - projekt 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/60901/1/2021-12-08%2003_00_00_D%C3%A9lmagyarorsz%C3%A1g_Enyh%C3%ADten%C3%A9k%20az%20allergia%20t%C3%BCneteit.pdf  |z Dokumentum-elérés