Nagyböjt idején az egészséges táplálkozásról

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Újszászi Ilona
További közreműködők: Bobkó Anna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2020-04-07
Sorozat:Szegedi Egyetem Magazin
Kulcsszavak:Általános Orvostudományi Kar, Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ - SZAKK, Dietetikus Szolgálat, Gyüre Eszter - dietetikus, Mérnöki Kar, Gyimes Ernő - egyetemi docens, Rendezvény - továbbképzés - Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád Megyei Területi Szervezet, Egészséges táplálkozás - böjtölés - vegetarianizmus
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/53667
Leíró adatok
További adatokért lásd a Minden adat megjelenítése... fület