Választási hírek.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1990-03-02
Series:Csongrád Megyei Hírlap
Kulcsszavak:Közéleti tevékenység, Raffay Ernő, Bratinka József
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/20545
LEADER 00447nab a2200145 i 4500
001 univ20545
005 20171214134618.0
008 171214s1990 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Választási hírek.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1990-03-02 
490 0 |a Csongrád Megyei Hírlap 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Közéleti tevékenység, Raffay Ernő, Bratinka József