Szegedi Egyetem.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1990-02-19
Series:Népszabadság
Kulcsszavak:Recenzió, Szegedi Egyetem
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/20473
LEADER 00403nab a2200145 i 4500
001 univ20473
005 20171214105023.0
008 171214s1990 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Szegedi Egyetem.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1990-02-19 
490 0 |a Népszabadság 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Recenzió, Szegedi Egyetem