József Attila Tudományegyetem tanrend az 1993-94. tanév I. félévére

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Published: 1993
Series:József Attila Tudományegyetem tanrendje
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/19124
LEADER 00531nam a2200145 i 4500
001 univ19124
005 20171213100521.0
008 171124s1993 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a József Attila Tudományegyetem tanrend az 1993-94. tanév I. félévére  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1993 
490 0 |a József Attila Tudományegyetem tanrendje 
561 |a Tanrend 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/19124/1/egyetemi_tanrend_1993_94_01.pdf  |z Dokumentum-elérés