A hivatástudatról zárszó és megjegyzés egy vitához /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Farkas István
Format: Article
Published: 1964
Series:Szegedi Egyetem 2 No. 2
Kulcsszavak:Vita
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/11837
LEADER 00625nab a2200193 i 4500
001 univ11837
005 20171214093130.0
008 170914s1964 hu o 0|| hun d
022 |a 0230-791X 
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Farkas István 
245 1 2 |a A hivatástudatról   |h [elektronikus dokumentum] :  |b zárszó és megjegyzés egy vitához /  |c  Farkas István 
260 |c 1964 
300 |a 4 
490 0 |a Szegedi Egyetem  |v 2 No. 2 
561 |a Egyetemi, hallgatói élet 
695 |a Vita 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/11837/1/sze_1964_002_004.pdf  |z Dokumentum-elérés