Világok határán ikerkönyv : részlet egy készülő könyvből /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Füzi László
Format: Article
Published: 2009
Series:Tiszatáj 63 No. 12
Kulcsszavak:Magyar irodalom - 20-21. sz. - visszaemlékezés - részlet
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20565
LEADER 00652nab a2200181 i 4500
001 tisza20565
005 20200331091854.0
008 170318s2009 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Füzi László 
245 1 0 |a Világok határán   |h [elektronikus dokumentum] :  |b ikerkönyv : részlet egy készülő könyvből /  |c  Füzi László 
260 |c 2009 
300 |a 44-51 
490 0 |a Tiszatáj  |v 63 No. 12 
695 |a Magyar irodalom - 20-21. sz. - visszaemlékezés - részlet 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20565/1/tiszataj_2009_012_044-051.pdf  |z Dokumentum-elérés