Az éj gyöngyház-szemöldöke [vers] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Juhász Ferenc
Other Authors: Szenti Ernő
Format: Article
Published: 2009
Series:Tiszatáj 63 No. 8
Kulcsszavak:Magyar irodalom - vers
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20454
LEADER 00614nab a2200193 i 4500
001 tisza20454
005 20200331091856.0
008 170223s2009 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Juhász Ferenc 
245 1 3 |a Az éj gyöngyház-szemöldöke   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [vers] /  |c  Juhász Ferenc 
260 |c 2009 
300 |a 3-18 
490 0 |a Tiszatáj  |v 63 No. 8 
695 |a Magyar irodalom - vers 
700 0 1 |a Szenti Ernő 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20454/1/tiszataj_2009_008_003-018.pdf  |z Dokumentum-elérés