Karácsonyi ének [vers] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Simai Mihály
Format: Article
Published: 2009
Series:Tiszatáj 63 No. 4
Kulcsszavak:Magyar irodalom - vers, Lázár Bence András
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20346
LEADER 00593nab a2200181 i 4500
001 tisza20346
005 20200331091903.0
008 170210s2009 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Simai Mihály 
245 1 0 |a Karácsonyi ének   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [vers] /  |c  Simai Mihály 
260 |c 2009 
300 |a 47-48 
490 0 |a Tiszatáj  |v 63 No. 4 
695 |a Magyar irodalom - vers, Lázár Bence András 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20346/1/tiszataj_2009_004_047-048.pdf  |z Dokumentum-elérés