Saját táv ; Mene, tekel... [versek] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lövétei Lázár László
Other Authors: Miklóssy Mária
Format: Article
Published: 2003
Series:Tiszatáj 57 No. 1
Kulcsszavak:Magyar irodalom - Erdély - vers
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/18298
LEADER 00651nab a2200193 i 4500
001 tisza18298
005 20200331085733.0
008 161028s2003 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Lövétei Lázár László 
245 1 0 |a Saját táv ; Mene, tekel...   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [versek] /  |c  Lövétei Lázár László 
260 |c 2003 
300 |a 9-10 
490 0 |a Tiszatáj  |v 57 No. 1 
695 |a Magyar irodalom - Erdély - vers 
700 0 1 |a Miklóssy Mária 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/18298/1/tiszataj_2003_001_009-010.pdf  |z Dokumentum-elérés