Estimation of design space for an extrusion-spheronization process using response surface methodology and artificial neural network modelling
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sovány Tamás Tislér Zsófia Kristó Katalin Kelemen András Regdon Géza (ifj.) |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Elsevier
2016-09
|
Sorozat: | EUROPEAN JOURNAL OF PHARMACEUTICS AND BIOPHARMACEUTICS
106 |
doi: | 10.1016/j.ejpb.2016.05.009 |
mtmt: | 3082340 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/9117 |
Hasonló tételek
-
Effect of processing conditions and material attributes on the design space of lysozyme pellets prepared by extrusion/spheronization
Szerző: Ibrahim Yousif, et al.
Megjelent: (2020) -
Effect of Processing Conditions and Material Attributes on the Design Space of Lysozyme Pellets Prepared by Extrusion/Spheronization
Szerző: Ibrahim Yousif, et al.
Megjelent: (2021) -
Preparing of pellets by extrusion/spheronization using different types of equipment and process conditions
Szerző: Bölcskei Éva, et al.
Megjelent: (2014) -
Development and Characterization of Lysozyme Pellets Prepared by Extrusion and Spheronization Method
Szerző: Ibrahim Yousif Hamed Elneil Yousif
Megjelent: (2021) -
Modeling of subdivision of scored tablets with the application of artificial neural networks
Szerző: Sovány Tamás, et al.
Megjelent: (2010)