An Optimized Method for the Quantification of Isoflavones in Dry Soy Extract Containing Products
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csupor Dezső Bognár Júlia Karsai János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Springer New York
2015
|
Sorozat: | Food Analytical Methods
8 No. 10 |
doi: | 10.1007/s12161-015-0143-5 |
mtmt: | 2866953 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6660 |
Hasonló tételek
-
Anti-tumour activity of four soy isoflavone components against Src-activated human adenocarcinoma cells [abstract] /
Szerző: Ono Misaki, et al.
Megjelent: (2019) -
A new validated HPLC method for cannabidiol quantification in CBD-containing food supplements [abstract] /
Szerző: Bajtel Ákos, et al.
Megjelent: (2023) -
Potential of enzymatic extraction of soy protein as green alternative to alkaline extraction [abstract] /
Szerző: Perović Milica, et al.
Megjelent: (2023) -
Utilization of soy hull for production of pectic fiber
Szerző: Milošević Maja, et al.
Megjelent: (2022) -
Development and validation of a HPLC-UV method for the quantification of charantin in Momordica charantia products [abstract] /
Szerző: Laczkó-Zöld Eszter, et al.
Megjelent: (2019)