Quality control of maca-containing (Lepidium meyenii Walp.) dietary supplements

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Hajdu Zsanett
Lorántfy László
Jedlinszki Nikoletta
Boros Klára
Hohmann Judit
Csupor Dezső
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Akadémiai Kiadó 2015
Sorozat:Acta Alimentaria 44 No. 3
doi:10.1556/066.2015.44.0018

mtmt:2599618
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6654
LEADER 00889nab a2200253 i 4500
001 publ6654
005 20181008091455.0
008 160504s2015 hu o 0|| zxx d
022 |a 0139-3006 
024 7 |a 10.1556/066.2015.44.0018  |2 doi 
024 7 |a 2599618  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Hajdu Zsanett 
245 1 0 |a Quality control of maca-containing (Lepidium meyenii Walp.) dietary supplements  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Hajdu Zsanett 
260 |a Akadémiai Kiadó  |c 2015 
300 |a 461-467 
490 0 |a Acta Alimentaria  |v 44 No. 3 
700 0 1 |a Lorántfy László  |e aut 
700 0 1 |a Jedlinszki Nikoletta  |e aut 
700 0 1 |a Boros Klára  |e aut 
700 0 1 |a Hohmann Judit  |e aut 
700 0 1 |a Csupor Dezső  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6654/1/2599618%20Hajdu%20ActaAlimentaria_2015.pdf  |z Dokumentum-elérés