Examination of Energy Recovery of Brewers' Spent Grain II. - Biological Process
Elmentve itt :
Szerzők: |
Géczi Gábor Azevedo Borges Caterina Ágoston Csaba Pusztai Krisztina Ulmer Ákos Beszédes Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2015
|
Sorozat: | Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
5 No. 3 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.15414/jmbfs.2015/16.5.3.268-270 |
mtmt: | 2982887 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/5934 |
Hasonló tételek
-
Using brewer's spent grain as a byproduct of the brewing industry in the bakery industry
Szerző: Nagy Vivien, et al.
Megjelent: (2021) -
Copper recovery from spent catalyst used in COSORB processes
Szerző: Deveseleanu-Corîci Livia, et al.
Megjelent: (2015) -
Advanced extraction and separation approaches for the recovery of dietary flavonoids from plant biomass A review /
Szerző: Gokulakrishnan S. A., et al.
Megjelent: (2022) -
Application Of Dielectric Measurement For Monitoring The Efficiency Of Enzymatic Processes
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2023) -
CORRELATION BETWEEN DIELECTRIC PROPERTIES AND AEROBIC BIODEGRADABILITY OF MEAT PROCESSING
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2015)