Anti-inflammatory effect of sea-buckthorn fruit in vivo
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kúsz Norbert Rédei Dóra Blazsó Gábor Jedlinszki Nikoletta Zupkó István Hohmann Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Georg Thieme
2014
|
Sorozat: | Planta Medica
80 No. 16 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1055/s-0034-1394664 |
mtmt: | 2768294 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/5437 |
Hasonló tételek
-
Bioactivity-guided isolation of anti-inflammatory constituents from the fruits of buckthorn (Hippophae rhamnoides)
Szerző: Hohmann Judit, et al.
Megjelent: (2013) -
Bioactivity-Guided Investigation of the Anti-Inflammatory Activity of Hippophae rhamnoides Fruits
Szerző: Rédei Dóra, et al.
Megjelent: (2018) -
Anti-inflammatory activity of Onopordum acanthium extracts and isolated compounds
Szerző: Lajter Ildikó, et al.
Megjelent: (2015) -
Secondary metabolites from Gentiana cruciata L. and their anti-inflammatory and analgesic activities
Szerző: Konya Rima, et al.
Megjelent: (2023) -
Iridoids and flavonoids from the aerial parts of Gentiana asclepiadea L. with anti-inflammatory and analgesic activities
Szerző: Konya Rima, et al.
Megjelent: (2023)