A Validated RP-HPLC-DAD Method for the Determination of l-Theanine in Tea
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csupor Dezső Boros Klára Jedlinszki Nikoletta Hohmann Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Springer New York
2014
|
Sorozat: | Food Analytical Methods
7 No. 3 |
doi: | 10.1007/s12161-013-9659-8 |
mtmt: | 2341684 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4595 |
Hasonló tételek
-
Development and validation of a RP-HPLC-DAD method for quantification of charantin in Momordica charantia products
Szerző: Laczkó-Zöld Eszter, et al.
Megjelent: (2021) -
Validation of a densitometric method for the determination of theanine in tea extracts using CP Atlas software
Szerző: Csupor Dezső, et al.
Megjelent: (2012) -
A Validated, Rapid HPLC-ESI-MS/MS Method for the Determination of Lycopsamine
Szerző: Jedlinszki Nikoletta, et al.
Megjelent: (2015) -
Theanine and Caffeine content of infusions prepared from commercial tea samples
Szerző: Boros Klára, et al.
Megjelent: (2016) -
A validated HPLC-ESI-MS/MS method for the determination of lycopsamine in aqueous samples
Szerző: Jedlinszki Nikoletta, et al.
Megjelent: (2014)