Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szélpál Szilárd Kohány Zsuzsanna Fogarassy Eszter Karolina Galambos Ildikó Koris András Csanádi József Vatai Gyula Hodúr Cecilia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Akadémiai Kiadó
2014
|
Sorozat: | Acta Alimentaria
43 No. Suppl. |
doi: | 10.1556/AAlim.43.2014.Suppl.24 |
mtmt: | 2769907 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4452 |
Hasonló tételek
-
Examination of whey degreasing by modified membrane filtration
Szerző: Szélpál Szilárd, et al.
Megjelent: (2016) -
Examination of whey degreasing with combined membrane filtration
Szerző: Szélpál Szilárd, et al.
Megjelent: (2013) -
Assaying of the filtration parameters of whey by different filtration systems
Szerző: Szélpál Szilárd, et al.
Megjelent: (2014) -
Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems
Szerző: Szélpál Szilárd, et al.
Megjelent: (2014) -
Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems
Szerző: Szélpál Szilárd, et al.
Megjelent: (2014)