Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szélpál Szilárd
Kohány Zsuzsanna
Fogarassy Eszter Karolina
Galambos Ildikó
Koris András
Csanádi József
Vatai Gyula
Hodúr Cecilia
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Akadémiai Kiadó 2014
Sorozat:Acta Alimentaria 43 No. Suppl.
doi:10.1556/AAlim.43.2014.Suppl.24

mtmt:2769907
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4452
LEADER 00965nab a2200277 i 4500
001 publ4452
005 20190225111203.0
008 141112s2014 hu o 0|| angol d
022 |a 0139-3006 
024 7 |a 10.1556/AAlim.43.2014.Suppl.24  |2 doi 
024 7 |a 2769907  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a angol 
100 1 |a Szélpál Szilárd 
245 1 0 |a Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szélpál Szilárd 
260 |a Akadémiai Kiadó  |c 2014 
300 |a 172-179 
490 0 |a Acta Alimentaria  |v 43 No. Suppl. 
700 0 1 |a Kohány Zsuzsanna  |e aut 
700 0 1 |a Fogarassy Eszter Karolina  |e aut 
700 0 1 |a Galambos Ildikó  |e aut 
700 0 1 |a Koris András  |e aut 
700 0 1 |a Csanádi József  |e aut 
700 0 1 |a Vatai Gyula  |e aut 
700 0 1 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4452/1/ACTA_Alimentaria_SzSz_2014.pdf  |z Dokumentum-elérés