Microwave extraction of pectin from red currant
Elmentve itt :
Szerzők: |
Beszédes Sándor László Zsuzsanna Hodúr Cecilia Keszthelyi-Szabó Gábor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Hellenic Association of Food Technologists
Thessaloniki
2007
|
Sorozat: | Proceedings of 5th International Congress on Food Technology (ed. E. S. Lazos). Thessaloniki, 9-11 March 2007
3 |
mtmt: | 1605743 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4016 |
Hasonló tételek
-
Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2013) -
Pectin extraction from blackcurrant press cake
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2008) -
Berry Pectins Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties /
Szerző: Bélafiné Bakó Katalin, et al.
Megjelent: (2012) -
Pectin extraction from blackcurrant press cake
Szerző: Pap Nóra
Megjelent: (2008) -
Examination of phisical parameters of pectin gels extracted from fruit presscakes
Szerző: Csató Sándor, et al.
Megjelent: (2009)