New safety element for dairy technology

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Forgács Endre
Csanádi József
Hodúr Cecilia
Keszthelyi-Szabó Gábor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: SZTE SZÉF 2005
Sorozat:Review of Faculty of Food Engineering 25
mtmt:1726811
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3578
LEADER 00764nab a2200217 i 4500
001 publ3578
005 20180823150148.0
008 131015s2005 hu o 0|| zxx d
022 |a 1785-3419 
024 7 |a 1726811  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Forgács Endre 
245 1 0 |a New safety element for dairy technology  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Forgács Endre 
260 |a SZTE SZÉF  |c 2005 
300 |a 19-25 
490 0 |a Review of Faculty of Food Engineering  |v 25 
700 0 1 |a Csanádi József  |e aut 
700 0 1 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
700 0 2 |a Keszthelyi-Szabó Gábor  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3578/1/Rewiev%20of%20faculty%20of%20food%20Engineering%2025.2005.pdf  |z Dokumentum-elérés