Neochlorogenic Acid, Quercetin 3-β-O-Glucoside and Ruby by Flavon Dietary Supplement Inhibit Amyloid Fibril Formation
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kotormán Márta Szarvas Afrodité |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES INDIA SECTION B-BIOLOGICAL SCIENCES
94 No. 5 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1007/s40011-024-01593-5 |
mtmt: | 35186305 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/34480 |
Hasonló tételek
-
Dietary Supplements and Supplemented Diets
Szerző: Kleiner Dénes, et al.
Megjelent: (2021) -
Amyloid-like Fibril Formation by Trypsin in Aqueous Ethanol. Inhibition of Fibrillation by PEG
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2015) -
Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2017) -
Inhibition of the formation of amyloid-like fibrils using herbal extracts.
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2018) -
Inhibition of the formation of amyloid-like fibrils with spices, especially cloves
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2018)