Significance of food allergy in patients with atopic dermatitis
Elmentve itt :
Szerzők: |
Husz Sándor Kiss Mária Kiss F. Zs Molnár K. Barna M. Judák R. Dobozy Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1997
|
Sorozat: | INTERNATIONAL REVIEW OF ALLERGOLOGY AND CLINICAL IMMUNOLOGY
3 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 1624590 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/31670 |
Hasonló tételek
-
Atopic dermatitis and food allergy
Szerző: Husz Sándor, et al.
Megjelent: (1995) -
Local immunological pattern of the duodenal mucosa in patients withatopic dermatitis in connection with food allergy
Szerző: Kiss Z. F., et al.
Megjelent: (1995) -
Immunoglobulin- and complement-bearing lymphocytes in allergic contact dermatitis and atopic dermatitis (eczema)
Szerző: Cormane R. H., et al.
Megjelent: (1974) -
Advances in phototherapy for psoriasis and atopic dermatitis
Szerző: Kemény Lajos, et al.
Megjelent: (2019) -
Serum IgE levels and IgE immune complexes in patients with atopic dermatitis
Szerző: Husz Sándor, et al.
Megjelent: (1988)