|
|
|
|
LEADER |
00971naa a2200193 i 4500 |
001 |
publ3154 |
005 |
20180803082650.0 |
008 |
130607s2006 hu o 1|| zxx d |
024 |
7 |
|
|a 1611917
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
2 |
|
|a Keszthelyi-Szabó Gábor
|
245 |
1 |
0 |
|a Kombinált energiaközléses műveletek alkalmazása élelmiszerek minőségjavítására
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Keszthelyi-Szabó Gábor
|
260 |
|
|
|a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
|b Mosonmagyaróvár
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 1-5
|
490 |
0 |
|
|a "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" : XXXI. Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár, 2006. október 5.
|
700 |
0 |
1 |
|a Beszédes Sándor
|e aut
|
710 |
|
|
|a XXXI. Óvári Tudományos Nap
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3154/1/Kombin%C3%A1lt%20energiak%C3%B6zl%C3%A9ses%20m%C5%B1veletek%20alkalmaz%C3%A1sa%20%C3%93TN2006.pdf
|z Dokumentum-elérés
|