Kombinált energiaközléses műveletek alkalmazása élelmiszerek minőségjavítására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Keszthelyi-Szabó Gábor
Beszédes Sándor
Testületi szerző: XXXI. Óvári Tudományos Nap
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar Mosonmagyaróvár 2006
Sorozat:"Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" : XXXI. Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár, 2006. október 5.
mtmt:1611917
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3154
LEADER 00971naa a2200193 i 4500
001 publ3154
005 20180803082650.0
008 130607s2006 hu o 1|| zxx d
024 7 |a 1611917  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Keszthelyi-Szabó Gábor 
245 1 0 |a Kombinált energiaközléses műveletek alkalmazása élelmiszerek minőségjavítására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Keszthelyi-Szabó Gábor 
260 |a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar  |b Mosonmagyaróvár  |c 2006 
300 |a 1-5 
490 0 |a "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" : XXXI. Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár, 2006. október 5. 
700 0 1 |a Beszédes Sándor  |e aut 
710 |a XXXI. Óvári Tudományos Nap 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3154/1/Kombin%C3%A1lt%20energiak%C3%B6zl%C3%A9ses%20m%C5%B1veletek%20alkalmaz%C3%A1sa%20%C3%93TN2006.pdf  |z Dokumentum-elérés