|
|
|
|
LEADER |
00954naa a2200193 i 4500 |
001 |
publ3152 |
005 |
20190211192844.0 |
008 |
130606s2006 hu o 0|| zxx d |
020 |
|
|
|a 9634826768, 963 482 577 X
|
024 |
7 |
|
|a 1611914
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
2 |
|
|a Keszthelyi-Szabó Gábor
|
245 |
1 |
0 |
|a Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Keszthelyi-Szabó Gábor
|
260 |
|
|
|a JATEPress
|b Szeged
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 1-5
|
490 |
0 |
|
|a VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20.
|
700 |
0 |
1 |
|a Beszédes Sándor
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3152/1/Dielektromos%20jellemz%C5%91k%20vizsg%C3%A1lata%20szemeskukorica%20mikrohull%C3%A1m%C3%BA%20sz%C3%A1r%C3%ADt%C3%A1sa%20sor%C3%A1n%207th%C3%89ltudKonf.pdf
|z Dokumentum-elérés
|