Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Keszthelyi-Szabó Gábor
Beszédes Sándor
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: JATEPress Szeged 2006
Sorozat:VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20.
mtmt:1611914
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3152
LEADER 00954naa a2200193 i 4500
001 publ3152
005 20190211192844.0
008 130606s2006 hu o 0|| zxx d
020 |a 9634826768, 963 482 577 X 
024 7 |a 1611914  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Keszthelyi-Szabó Gábor 
245 1 0 |a Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Keszthelyi-Szabó Gábor 
260 |a JATEPress  |b Szeged  |c 2006 
300 |a 1-5 
490 0 |a VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20. 
700 0 1 |a Beszédes Sándor  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3152/1/Dielektromos%20jellemz%C5%91k%20vizsg%C3%A1lata%20szemeskukorica%20mikrohull%C3%A1m%C3%BA%20sz%C3%A1r%C3%ADt%C3%A1sa%20sor%C3%A1n%207th%C3%89ltudKonf.pdf  |z Dokumentum-elérés