Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Véha Antal Bakos Tiborné Szőke-Trenyik Eszter Szepesi-Bencsik Dóra Szabó P. Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2023
|
Sorozat: | ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA
23 No. 9 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 34237974 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/28566 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszerbiztonság gyakorlata a modern malom- és takarmányiparban
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2020) -
Borok cukortartalmának meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Bakos Antal, et al.
Megjelent: (1978) -
Keményítő vízfelvételének meghatározására szolgáló módszerek vizsgálata
Szerző: Rajky Antalné, et al.
Megjelent: (1955) -
Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1961) -
Az őszi búza minőségvizsgálatában alkalmazott analitikai módszerek és eszközök
Szerző: Szőke-Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2022)