Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Véha Antal
Bakos Tiborné
Szőke-Trenyik Eszter
Szepesi-Bencsik Dóra
Szabó P. Balázs
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2023
Sorozat:ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 23 No. 9
Tárgyszavak:
mtmt:34237974
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/28566
LEADER 00863nab a2200241 i 4500
001 publ28566
005 20240129123546.0
008 240129s2023 hu o 000 Magyar d
022 |a 1586-9652 
024 7 |a 34237974  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Magyar 
100 1 |a Véha Antal 
245 1 0 |a Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Véha Antal 
260 |c 2023 
300 |a 6-7 
490 0 |a ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA  |v 23 No. 9 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
700 0 1 |a Bakos Tiborné  |e aut 
700 0 2 |a Szőke-Trenyik Eszter  |e aut 
700 0 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e aut 
700 0 2 |a Szabó P. Balázs  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/28566/1/Aranykorona2023_10_11.pdf  |z Dokumentum-elérés