The anti-amyloidogenic effect of hydroxypropyl-β-cyclodextrin and trans-ferulic acid
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kotormán Márta Bohács István Khajidmaa Erdenebileg |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | CURRENT TOPICS IN PEPTIDE AND PROTEIN RESEARCH
23 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 33600607 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/26438 |
Hasonló tételek
-
Investigation of the anti-amyloidogenic effect of quercetin and choline bitartrate
Szerző: Bohács István, et al.
Megjelent: (2023) -
The anti-amyloidogenic effect of Echinacea drops
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2022) -
Interaction study of albendazole with hydroxypropyl-β-cyclodextrin
Szerző: C Trandafirescu, et al.
Megjelent: (2006) -
Investigation of the anti-amyloidogenic effect of black chokeberry juice
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2020) -
Fruit juices are effective anti-amyloidogenic agents
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2021)