The anti-amyloidogenic effect of hydroxypropyl-β-cyclodextrin and trans-ferulic acid

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kotormán Márta
Bohács István
Khajidmaa Erdenebileg
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2022
Sorozat:CURRENT TOPICS IN PEPTIDE AND PROTEIN RESEARCH 23
Tárgyszavak:
mtmt:33600607
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/26438
LEADER 00889nab a2200229 i 4500
001 publ26438
005 20230204152615.0
008 230204s2022 hu o 0|| Angol d
022 |a 0972-4524 
024 7 |a 33600607  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Angol 
100 1 |a Kotormán Márta 
245 1 4 |a The anti-amyloidogenic effect of hydroxypropyl-β-cyclodextrin and trans-ferulic acid  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kotormán Márta 
260 |c 2022 
300 |a 107-111 
490 0 |a CURRENT TOPICS IN PEPTIDE AND PROTEIN RESEARCH  |v 23 
650 4 |a Kémiai tudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
700 0 1 |a Bohács István  |e aut 
700 0 1 |a Khajidmaa Erdenebileg  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/26438/1/2022articleTheanti-amyloidogeniceffectofhydroxypropyl--cyclodextrinandtrans-ferulicacid_pdf.pdf  |z Dokumentum-elérés