Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerzők: |
Erdei Bálint Kulcsár Tamás Mihalkó József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | KONZERVÚJSÁG
2022 No. 1-4 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 33398981 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25866 |
Hasonló tételek
-
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint
Megjelent: (2021) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint, et al.
Megjelent: (2023) -
Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2020) -
Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Fodor Anita Bettina
Megjelent: (2022) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése
Szerző: Sustyák Dóra
Megjelent: (2022)