Az Abonett Kft bio- és gluténmentes termékeinek fogyasztása – egy kérdőíves felmérés tükrében
Az egészséges életmód kifejezés szinte beleég a gondolkodásmódunkba. Ugyanakkor egyre gyakoribbak az egyes allergének miatti betegségek is. Így óhatatlan, hogy sokan a hagyományos kenyér helyett új táplálékforrás után kutatnak. Nekik kínál alternatív megoldást az Abonett termékcsalád. Munkánk során...
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért; Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet
Miskolc
2022
|
Sorozat: | TRANSZFORMATÍV MARKETING: Társadalmi és üzleti kihívások integrált marketing-megoldásai : Az EMOK Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVIII. Nemzetközi Konferenciájának Tanulmánykötete
|
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 33366756 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25856 |
LEADER | 02116naa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | publ25856 | ||
005 | 20221220084934.0 | ||
008 | 221220s2022 hu o 0|| Magyar d | ||
020 | |a 9789633582763 | ||
024 | 7 | |a 33366756 |2 mtmt | |
040 | |a SZTE Publicatio Repozitórium |b hun | ||
041 | |a Magyar | ||
100 | 1 | |a Lendvai Edina | |
245 | 1 | 3 | |a Az Abonett Kft bio- és gluténmentes termékeinek fogyasztása – egy kérdőíves felmérés tükrében |h [elektronikus dokumentum] / |c Lendvai Edina |
260 | |a Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért; Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet |b Miskolc |c 2022 | ||
300 | |a 10 | ||
300 | |a 252-261 | ||
490 | 0 | |a TRANSZFORMATÍV MARKETING: Társadalmi és üzleti kihívások integrált marketing-megoldásai : Az EMOK Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVIII. Nemzetközi Konferenciájának Tanulmánykötete | |
520 | 3 | |a Az egészséges életmód kifejezés szinte beleég a gondolkodásmódunkba. Ugyanakkor egyre gyakoribbak az egyes allergének miatti betegségek is. Így óhatatlan, hogy sokan a hagyományos kenyér helyett új táplálékforrás után kutatnak. Nekik kínál alternatív megoldást az Abonett termékcsalád. Munkánk során ezen termékek ismertségét, fogyasztását, valamint a róluk alkotott véleményeket igyekeztünk felmérni. Ennek érdekében online kérdőíves felmérést végeztünk 2021 őszén, melyet közösségi oldalakon osztottunk meg. Véleményünk szerint lehetséges opció az új szegmensek felé történő nyitás, mint például a rizsalapú extrudált termék, levesgyöngy vagy akár az édes-sós ízesítésű snackek. A különleges alapanyagok, ízvilágok alkalmazása érdekes lehet a vevők számára. A kutatásunk során nyert információk segítségül lehetnek a vállalat marketingstratégai tervezése során, illetve a fogyasztókkal kapcsolatos magatartástípusok elemzésénél | |
650 | 4 | |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok | |
700 | 0 | 2 | |a Dobos-Nagy Diána |e aut |
856 | 4 | 0 | |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25856/7/33366756.pdf |z Dokumentum-elérés |