Az Abonett Kft bio- és gluténmentes termékeinek fogyasztása – egy kérdőíves felmérés tükrében

Az egészséges életmód kifejezés szinte beleég a gondolkodásmódunkba. Ugyanakkor egyre gyakoribbak az egyes allergének miatti betegségek is. Így óhatatlan, hogy sokan a hagyományos kenyér helyett új táplálékforrás után kutatnak. Nekik kínál alternatív megoldást az Abonett termékcsalád. Munkánk során...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lendvai Edina
Dobos-Nagy Diána
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért; Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet Miskolc 2022
Sorozat:TRANSZFORMATÍV MARKETING: Társadalmi és üzleti kihívások integrált marketing-megoldásai : Az EMOK Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVIII. Nemzetközi Konferenciájának Tanulmánykötete
Tárgyszavak:
mtmt:33366756
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25856
LEADER 02116naa a2200229 i 4500
001 publ25856
005 20221220084934.0
008 221220s2022 hu o 0|| Magyar d
020 |a 9789633582763 
024 7 |a 33366756  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Magyar 
100 1 |a Lendvai Edina 
245 1 3 |a Az Abonett Kft bio- és gluténmentes termékeinek fogyasztása – egy kérdőíves felmérés tükrében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lendvai Edina 
260 |a Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért; Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet  |b Miskolc  |c 2022 
300 |a 10 
300 |a 252-261 
490 0 |a TRANSZFORMATÍV MARKETING: Társadalmi és üzleti kihívások integrált marketing-megoldásai : Az EMOK Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVIII. Nemzetközi Konferenciájának Tanulmánykötete 
520 3 |a Az egészséges életmód kifejezés szinte beleég a gondolkodásmódunkba. Ugyanakkor egyre gyakoribbak az egyes allergének miatti betegségek is. Így óhatatlan, hogy sokan a hagyományos kenyér helyett új táplálékforrás után kutatnak. Nekik kínál alternatív megoldást az Abonett termékcsalád. Munkánk során ezen termékek ismertségét, fogyasztását, valamint a róluk alkotott véleményeket igyekeztünk felmérni. Ennek érdekében online kérdőíves felmérést végeztünk 2021 őszén, melyet közösségi oldalakon osztottunk meg. Véleményünk szerint lehetséges opció az új szegmensek felé történő nyitás, mint például a rizsalapú extrudált termék, levesgyöngy vagy akár az édes-sós ízesítésű snackek. A különleges alapanyagok, ízvilágok alkalmazása érdekes lehet a vevők számára. A kutatásunk során nyert információk segítségül lehetnek a vállalat marketingstratégai tervezése során, illetve a fogyasztókkal kapcsolatos magatartástípusok elemzésénél 
650 4 |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok 
700 0 2 |a Dobos-Nagy Diána  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25856/7/33366756.pdf  |z Dokumentum-elérés