The role of ethylene signalling in the regulation of salt stress response in mature tomato fruits Metabolism of antioxidants and polyamines /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Takács Zoltán Czékus Zalán Görgényi Miklósné Tari Irma Poór Péter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY
277 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1016/j.jplph.2022.153793 |
mtmt: | 33069135 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25034 |
Hasonló tételek
-
Ethylene signaling in salt stress- and salicylic acid-induced programmed cell death in tomato suspension cells
Szerző: Poór Péter, et al.
Megjelent: (2013) -
Role of glutathione transferases in the hardening effect of salicylic acid in tomato
Szerző: Csiszár Jolán, et al. -
Ethylene-regulated reactive oxygen species and nitric oxide under salt stress in tomato cell suspension culture
Szerző: Poór Péter, et al.
Megjelent: (2011) -
Changes in physiological and photosynthetic parameters in tomato of different ethylene status under salt stress
Szerző: Borbély Péter Gábor, et al.
Megjelent: (2020) -
Role and Regulation of Glucose as a Signal Molecule to Salt Stress
Szerző: Poór Péter, et al.
Megjelent: (2019)