Anthocyanin-rich black currant extract suppresses the growth of human hepatocellular carcinoma cells
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bishayee Anupam Háznagyné Radnai Erzsébet Mbimba Thomas Sipos Péter Morazzoni Paolo Darvesh Altaf S. Bhatia Deepak Hohmann Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2010
|
Sorozat: | NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS
5 No. 10 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1177/1934578x1000501020 |
mtmt: | 1836024 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24877 |
Hasonló tételek
-
Black currant anthocyanins abrogate oxidative stress through Nrf2-mediated antioxidant mechanisms in a rat model of hepatocellular carcinoma
Szerző: Thoppil Roslin J., et al.
Megjelent: (2012) -
Anthocyanin-rich black currant (Ribes nigrum L.) extract affords chemoprevention against diethylnitrosamine-induced hepatocellular carcinogenesis in rats
Szerző: Bishayee Anupam, et al.
Megjelent: (2011) -
Black currant phytoconstituents exert chemoprevention of diethylnitrosamine-initiated hepatocarcinogenesis by suppression of the inflammatory response
Szerző: Bishayee Anupam, et al.
Megjelent: (2013) -
Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2013) -
Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder
Szerző: Molnar Dunja, et al.
Megjelent: (2015)