Discrimination between the Two Closely Related Species of the Operational Group B. amyloliquefaciens Based on Whole-Cell Fatty Acid Profiling
(1) Background: Bacillus velezensis and Bacillus amyloliquefaciens are closely related members of the “operational group B. amyloliquefaciens”, a taxonomical unit above species level within the ”Bacillus subtilis species complex”. They have similar morphological, physiological, biochemical, phenotyp...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Huynh Thu Vörös Mónika Kedves Orsolya Turbat Adiyadolgor Sipos György Leitgeb Balázs Kredics László Vágvölgyi Csaba Szekeres András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | MICROORGANISMS
10 No. 2 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.3390/microorganisms10020418 |
mtmt: | 32670309 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24838 |
Hasonló tételek
-
Identification and classification of microorganisms based on their fatty acid profiles
Szerző: Huynh Thu
Megjelent: (2023) -
Lipopeptide profiling of a Bacillus amyloliquefaciens strain extract by hplc-hrms technique
Szerző: Bartal Attila, et al.
Megjelent: (2018) -
Seasonal changes in the fatty acid profile of movine milk
Szerző: Viszket Erna
Megjelent: (2010) -
Close nesting association of two ant species in artifical shelters Results from a long-term experiment /
Szerző: Gallé László, et al.
Megjelent: (2014) -
The optimization of pyrolysis reactions and GC fatty acid profiling of hemp oils
Szerző: Bajtel Ákos
Megjelent: (2022)