Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Hor Papan Kumar
Pal Shilpee
Mondal Joy
Halder Suman Kumar
Ghosh Kuntal
Santra Sourav
Ray Mousumi
Goswami Debabrata
Chakrabarti Sudipta
Singh Somnath
Dwivedi Sanjai K.
Takó Miklós
Bera Debabrata
Mondal Keshab Chandra
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2022
Sorozat:FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 13
Tárgyszavak:
doi:10.3389/fmicb.2022.794503

mtmt:32865830
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24494
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:Terjedelem: 17-Azonosító: 794503
ISSN:1664-302X