LEADER 01434nab a2200409 i 4500
001 publ22693
005 20211020090911.0
008 211020s2021 hu o 0|| Angol d
022 |a 0465-5435 
024 7 |a 31952585  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Angol 
100 1 |a Szűts Viktória 
245 1 0 |a Role of Potassium Ions and Ion Channels in the Muscle or Why is One Plate Meat Soup so Delicious?  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szűts Viktória 
260 |c 2021 
300 |a 99-118 
490 0 |a MEDICINA INTERNACIA REVUO  |v 29a No. 2 (115) 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Általános orvostudomány 
650 4 |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok 
700 0 1 |a Ötvös Ferenc  |e aut 
700 0 1 |a Szegletes Zsolt  |e aut 
700 0 1 |a Ughy Bettina  |e aut 
700 0 2 |a Racskóné Domonkos Ildikó  |e aut 
700 0 2 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 2 |a Véha Antal  |e aut 
700 0 2 |a Szabó P. Balázs  |e aut 
700 0 2 |a Puskás László  |e aut 
700 0 2 |a Halasy Katalin  |e aut 
700 0 2 |a Rovó László  |e aut 
700 0 2 |a Kiss József Géza  |e aut 
700 0 2 |a Nagy Roland  |e aut 
700 0 2 |a Csanády Miklós  |e aut 
700 0 2 |a Gál József  |e aut 
700 0 2 |a Csanádi József  |e aut 
700 0 2 |a Jarabin János András  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/22693/1/Roleofpotassiumion.pdf  |z Dokumentum-elérés