The Effect of Wheatgrass Lyophilizate on Blood Clotting Time in Rats
Elmentve itt :
Szerzők: |
Takács István Urkon Melinda Kiss Tivadar Horváth Edina Laczkó-Zöld Eszter Zomborszki Zoltán Péter Hebőkné Lukács Anita Oszlánczi Gábor Csupor Dezső Szabó Andrea |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2021
|
Sorozat: | SCIENTIA PHARMACEUTICA
89 No. 3 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.3390/scipharm89030039 |
mtmt: | 32151210 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/22325 |
Hasonló tételek
-
Blood clotting preparation 2,532,348 : [patent] /
Szerző: Szent-Györgyi Albert, et al.
Megjelent: (1950) -
Clotting phenomena in trachoma [különlenyomat] /
Szerző: Kahán Ágost, et al.
Megjelent: (1957) -
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2021) -
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2021) -
Effect of green tea on the gastrointestinal absorption of amoxicillin in rats
Szerző: Kiss Tivadar, et al.
Megjelent: (2019)